Dit is Creator Network.

Hier zijn de populairste TikTok Creators uit Europa aangesloten. Gezamenlijk hebben ze een dagelijks miljoenenbereik onder Kids, Tweens, Teens en Young Adults. Ons netwerk helpt ze bij alles wat ze nodig hebben en koppelt hen aan de leukste bedrijven, merken en sponsoren. Daarnaast vertegenwoordigen we de grootste influencers richting pers, tv en media.

 

Join The Club!

Wil je ook samenwerken met andere TikTok Creators en met de leukste bedrijven uit binnen en buitenland? Verdienen aan het maken van video's en uitgenodigd worden voor de leukste events? Lees dan snel verder.

 
 

 

Wat is TikTok? (voorheen Musical.ly)

TikTok is de nieuwe naam van Musical.ly, de populairste video-app ter wereld. Elke dag gebruiken miljoenen mensen de app om korte video's van maximaal vijf minuten te delen met de rest van wereld.

TikTok staat op nr. 1 in de App Store in ruim 30 landen en heeft meer dan 760 miljoen gebruikers, welke veel plezier beleven met het maken van originele content. Van comedy tot muziek, beauty, sport, dieren, fashion tot aan complete videoclips en nog veel meer.


 

Onze Creators hebben een groot bereik.

Ben jij als bedrijf op zoek naar een manier om Generation Z en Millennials voordelig te bereiken? Wij helpen je met alle facetten van Influencer Marketing op TikTok. Van strategie tot concept, creatie, distributie tot aan de analyse en verslag.

TikTok heeft 760 miljoen gebruikers waarvan 4 miljoen in Nederland en België. Het is de populairste video-app ter wereld met veel jonge gebruikers. Zet TikTok vandaag nog in om jouw doelgroep te bereiken!

 
 

©2018 TikTok is a registered trademark of ByteDance and Musical.ly Inc.
This website is owned by Creator Network, a group of Creators on the TikTok platform and is not owned by Musical.ly or ByteDanc.