Hey Creators!

Dit is het internationale invite-only platform voor TikTok Creators.
We werken samen met de beste creators uit alle landen waar TikTok actief is. Creator Network is een Collaboration en Influencer Platform waar ontwikkeling, begeleiding en samenwerken centraal staat.

Wij koppelen de populairste gebruikers aan Bedrijven, Merken en Sponsoren en helpen je verder groeien op TikTok en op je andere social media kanalen zoals Instagram en YouTube. Op deze pagina lees je meer over wat we voor jou kunnen doen.

 

Collab met populaire Creators.

Als geen ander weten wij dat samenwerken belangrijk is om succesvol te worden en te blijven. Via ons Collaboration Platform helpen we je bij het aangaan van samenwerkingen met Musers uit heel de wereld.

 

Promotie & Events.

Via ons partnernetwerk van Pers, Film, TV & Mediabedrijven krijg je de kans om jezelf in de schijnwerpers te zetten. Op onze Meet & Greet Events ben je natuurlijk ook welkom, waardoor we samen je bereik, populariteit en volgers kunnen laten groeien.

Sponsoring.

Heb je een specifieke doelgroep of heb je een groot aantal volgers dan behoort sponsoring tot de mogelijkheden. Je werkt dan voor langere tijd samen met een merk. Vooral bij sponsoring zijn duidelijke afspraken heel belangrijk. Voor onze Musers nemen we dit proces volledig uit handen.

 
 

Samenwerken met leuke Bedrijven.

Wij vertegenwoordigen de populairste Musers richting Bedrijven, Merken en Sponsoren. Voor onze Musers gaan we actief op zoek naar de perfecte match. We begeleiden en adviseren je en bij de onderhandelingen.

 
1png     3png  4png    5png    7png
 coca-cola-logo-Converted-300x300png      Paramountpng    marvelpng sony-picturespng  star-wars-logo-png-8png       
 

Management & Advies.

Zodra je samenwerkt met Creator Network zullen we je begeleiden en ondersteunen in contacten met bedrijven, sponsors en events. We zorgen dat alles goed geregeld is, van contract tot en met de betaling. Je zult niet de eerste zijn die teleurgesteld is in de samenwerking met een merk als het niet goed geregeld is.

 
 

Groei & Ontwikkeling.

Ons team kan je helpen om je fanbase nog sneller te laten groeien op Musical.ly en je andere platformen zoals Instagram en YouTube. Onze specialisten helpen jou met het optimaliseren van je content en het opzetten van een strategie om sneller te groeien en bekender te worden.

Vragen of wil je meedoen?

Het TikTok Creator Network is een invite-only platform. Dat wil zeggen dat je alleen op uitnodiging kan worden toegelaten. Tag #NoticeMe @creatornetwork onder je video's om te worden opgemerkt!
Denk je dat we je zijn vergeten? Neem dan contact op.


©2018 TikTok is a registered trademark of ByteDance and Musical.ly Inc.
This website is owned by Creator Network, a group of Creators on the TikTok platform and is not owned by Musical.ly or ByteDance.