Samenwerken met Influencers op TikTok?

Het is de populairste video-app ter wereld met name onder jonge gebruikers, Millennials & Generation Z. De app heeft 760 miljoen gebruikers waarvan 3 miljoen in Nederland en 1 miljoen België. Maar hoe is TikTok in te zetten om jou doelgroep te bereiken?

Maak gebruik van onze TikTok Influencers om je doelgroep te bereiken.
Bij Creator Network zijn de populairste gebruikers aangesloten met een miljoenenbereik. Ze maken unieke content rondom je merk of product, welke zal worden gedeeld met miljoenen fans en volgers.

 
 

 
 
 

Coca-Cola.

Coca-Cola had ook al succes met Musical.ly / TikTok als platform en populaire musers. De campagne #ShareaCoke was na drie jaar toe aan een opfrisser. De voornamen werden vervangen door songteksten. Om de online conversatie te stimuleren werd Musical.ly ingezet. Het bleek de perfecte match. Via Musical.ly kwamen de songteksten op de flesjes tot leven. In totaal werden er meer dan 900.000 video's uit de doelgroep ingezonden met een gecombineerd bereik van 200 miljoen views.

 
 

Naast Coca-Cola hebben bedrijven als Disney, Universal, Warner Bros, Studio 100 en merken als Nesle, Kit-Kat en Dunkin' Donuts hun weg naar TikTok gevonden.

1png     3png    4png    5png        7png
 

Vragen of proefcampagne starten?

Zit je met vragen of heb je als merk of bedrijf hulp nodig bij het opzetten van je campagnes? Neem dan contact op met ons team. Wil je direct een proefcampagne starten? Gebruik dan de campagnegenerator in het hoofdmenu van deze website.


©2018 TikTok is a registered trademark of ByteDance and Musical.ly Inc.
This website is owned by Creator Network, a group of Creators on the TikTok platform and is not owned by Musical.ly or ByteDance.