Campagne C55: LIKE Nederland

Ken jij LIKE al? Zoals je misschien weet zijn LIKE en TikTok gebouwd op het zelfde platform, als je goed kijkt zie je dat het eigenlijk dezelfde app is. Bij TikTok gaat het voornamelijk om muziek, bij LIKE vooral om effecten. LIKE is groot in Amerika maar nog niet groot genoeg in Europa. Met deze leuke campagne wil het LIKE-team daar verandering in aanbrengen.

Heel veel voordelen

Onze Nederlandse Creators krijgen de kans om snel te groeien binnen de LIKE-app. Je zal snel bij de Top Likers horen. Zo krijg je via Creator Network binnen twee weken een Kroon, Features en veel Promotie op de officiële accounts van LIKE, Facebook en Instagram. Trending hashtags en challenges krijg je vooraf en je mag zelf ook hashtags en challenges bedenken. Naast al deze leuke voordelen krijg je ook nog eens elke maand een lekkere campagnevergoeding zolang je meedoet. Vooraf hoor je in welke van de twee categorieën je bent ingedeeld voor de vergoeding.

Deze campagne is voor Creators die minimaal 3 video's per dag kunnen maken (gemeten per maand). Wil jij groot worden op LIKE en elke maand lekker bijverdienen? Meld je dan aan voor deze campagne.

De inschrijving eindigt 14 september 2018 om 18:00 uur.
Na acceptatie volgt er een briefing in de CN Influencer Portal.

 

 

IN HET KORT

Naam: LIKE Nederland
Campagnecode: C55
Campagne start: 11-08-2018
Campagne einde: 11-08-2019
Regio: Nederland / België
Voor wie: Tiktokkers
Kanaal: Like-app
Output: Ongeveer 3,5 video's per dag
Financiële vergoeding:
Kleine Creators $165 per maand
Grote Creators $230 per maand
Contactpersoon: Dennis Weber
Email: portal@creatornetwork.nl
Telefoon: +31(0)30 - 2 378 378

 
 
 
LIKE Nederland 2018 #C55

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de voorwaarden van deze campagne.