Campagne C1876: Anne-Marie wat is Perfect?

De Superster Anne-Marie en Creator Network gaan samenwerken op TikTok (2 miljoen) en Instagram (3.5 miljoen volgers).

Haat?

Jullie hebben er allemaal mee te maken, er is veel haat op TikTok. Je ziet vaak de lelijkste reacties voorbijkomen onder leuke Video’s. Te dik, te mager, te lelijk, homo of een hoofddoek, overal valt op te haten als je niet perfect bent volgens de haters. Het lijkt wel een nieuwe trend te worden.

Maar wat is perfect?

Anne-Marie en Creator Network gaan samen een wereldwijde boodschap overbrengen via TikTok en Instagram, een positieve boodschap; Dat je je nergens voor hoeft te schamen, want wat is nou eigenlijk perfect? Je bent zoals je bent en wees daar trots op!

Meedoen?
We zoeken een groepje musers die willen meewerken aan het overbrengen van deze positieve boodschap aan de hele wereld via TikTok en Instagram. Op TikTok zal een hashtag worden geopend ter ondersteuning van de actie.

Wil je meedoen, meld je dan snel aan. Anne-Marie zal zoveel mogelijk van jullie video's reposten op haar instagram met 3,5 miljoen volgers en andere social media. Iedereen die meedoet krijgt een kleine financiële vergoeding uit het budget van deze actie. Dit is niet vergelijkbaar met een normale campagnevergoeding omdat deze actie maar een klein budget heeft.

De inschrijving eindigt 16 november 2018 om 12:00 uur.
Na acceptatie voegen we de campagne toe aan je persoonlijke account in de Campagne Portal op https://portal.creatornetwork.nl

 

 

IN HET KORT

Naam: Anne-Marie wat is Perfect?
Campagnecode: C1876
Campagne start: 17-11-2018
Campagne einde: 04-12-2018
Regio: Wereld
Voor wie: Creators
Kanaal: TikTok / Insta
Output: 1 video
Financiële vergoeding: In overleg
Contactpersoon: Dennis / Johan
Email: portal@creatornetwork.nl
Telefoon: +31(0)30 - 2 378 378

 
 
 
Anne-Marie wat is Perfect? C1876

Door dit formulier te versturen ga je akkoord met de voorwaarden van deze campagne.