VOORWAARDEN EVENT E18

(1) Je mag het betreffende bedrijf, de adverteerder, de sponsor, de artiest of het event niet zelf benaderen voor samenwerking, campagnes, sponsoring en/of (gratis) promoties of elke andere vorm van samenwerking. Bemiddeling voor campagnes, sponsoring en/of promoties worden altijd centraal geregeld voor de aangesloten Musers en Influencers. Zo garanderen we altijd de beste deal en begeleiding van een Campagnemanager of Influencer Manager.

(2) Mocht het het betreffende bedrijf, de adverteerder, de sponsor, de artiest of het event jou direct  benaderen voor campagnes, sponsoring en/of (gratis) promoties of elke andere vorm van samenwerking. Dan dien je het betreffende voorstel en/of contactverzoek door te sturen naar jouw contactpersoon bij het Creator Network via hello@musicallycreators.com. Bemiddeling voor campagnes, sponsoring en/of promoties worden altijd centraal geregeld voor de aangesloten Musers en Influencers. Zo garanderen we altijd de beste deal en begeleiding van een Campagnemanager of Influencer Manager.

(3) De einduitslag zal door Creator Network worden vastgesteld door middel van het aantal stemmen en de algemene scores van het account.
Het eindoordeel ligt bij Creator Network.